Over Superli

Superli is een Nederlands familie bedrijf en produceert al 80 jaar met grote zorg een mooi assortiment aan haarverzorgings producten voor mannen en vrouwen! Denk aan shampoo, conditioner, gel, gelwax, paste, permanent-vloeistof, haarlotion, speciaal ontwikkeld voor in uw kapsalon of barbershop. In ons familiebedrijf staan kwaliteit en aandacht voor deze producten centraal. Met de hulp en tips van jullie, kappers en barbers, komen we tot een mooi recept en op deze manier produceren we authentieke, hoge kwaliteitsproducten in een modern jasje. 

Superli is er voor mannen

Eigen productielocatie

superli-productielocatie

In onze productielocatie in Moerkapelle vindt u geen hypermoderne doseerrobots, of automatische filterprocessen.U leest het goed, veel van onze producten maken en vullen wij af met de hand. Wij werken op basis van authentieke recepten, aangepast aan de moderne tijd en eisen. Wat wij nooit uit het oog verliezen is de kwaliteit van onze producten, juist doordat wij zoveel met de hand doen. Wij weten hoe onze producten horen te ruiken en wanneer ze toch nog een keer extra gefilterd moeten worden. Zo garanderen wij dat wij alleen producten verzenden die voldoen aan de kwaliteit die u van Superli mag verwachten. 

Ons bedrijf en zijn geschiedenis

Superli is een familiebedrijf met een lange historie. Op dit moment staan wij met zijn vieren op de werkvloer. Jeroen, Simone, Nick en Gea. Jeroen regelt alles wat betrekking heeft op de recepten, prijzen en een gedeelte van de administratie. Simone is een kei in de productie, weet alles te vinden en manusje van alles. Nick doet stuk administratie en staat in de productie. Gea regelt de marketing en product registratie en staat tevens in de productie. We zijn goed op elkaar ingespeeld en geloven in onze producten. Wij weten zeker dat als u met onze producten in aanraking komt en er mee gaat werken, dat u onze passie ook zult gaan voelen en beleven!

Lees hier de uitgebreide ontstaansgeschiedenis

Superli team-2